Vloeren groothandel

Willard Bij Gebrs. Willard staan kwaliteit, service, klantgerichtheid, betrouwbaarheid én een persoonlijke instelling centraal Turk Roof.
Willard is de bekende groothandel woningtextiel. Wij bestaan al bijna 130 jaar en zijn gevestigd in Naarden, Noord-Holland. Willard wil u, de professionele woninginrichters in Nederland, optimaal ondersteunen, zodat u maximale resultaten kunt behalen. Dit geldt zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt via de professionele woninginrichters.

Ambiant laminaat, parket, tapijt, vinyl en pvc-vloeren.
Ambiant, De basis voor al je mooie woonmomenten zoek een winkel. Ambiant vloeren vindt u bij uw Ambiant dealer. Stil, sterk en duurzaam. ontdek Ambiant PVC vloeren. Natuurgetrouw en betaalbaar. ontdek Ambiant Laminaat. Zacht, warm en uitnodigend. ontdek Ambiant Tapijt

Parketmaat Midden Nederland Parketmaat.
De showroom van onze groothandel F.i.s. Project is te bezoeken in Soesterberg. Daar zijn veel voorbeelden en displays te zien van de collectie vloeren hout, PVC en laminaat, de binnenzonwering en horren uit ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk beeld krijgt van de vloer die u aan wenst te schaffen en bevelen daarom een bezoek aan de showroom van harte aan.

Van harte welkom op onze website. Al meer dan 30 jaar zijn we een groothandel gespecialiseerd voor de woning en projectinrichting. Ons uitgebreid assortiment bestaat o.a. uit diverse rail en decoratieve roedesystemen. Tevens zijn we importeur van pvc vloerstroken van het.

De VloerenFabriek: Is de leverancier als het gaat om vloeren!
Parketvloeren, Kurkvloeren, PVC vloeren, Wandkurk, Eiken houten tafelbladen, kurk accessoires, onderhoudsproducten. Onze eiken lamel parket vloeren. Wij hebben een groot assortiment eiken lamel parket vloeren. Doordat wij rechtstreeks vanuit onze eigen groothandel verkopen kunnen wij hele scherpen prijzen hanteren. De vloeren worden bij ons allemaal in onze eigen fabriek behandeld.

Bekijk alle PVC Top-Merken bij Knulst PVC Vloeren.
In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Lees en bekijk meer over Belakos

Home Headlam.
Bestel en bekijk onze collectie 24/7. Meer dan 1001 producten op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij zijn een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Kwaliteit, service, creativiteit, exclusiviteit zijn onze kernwaarden. Onze collectie bestaat uit: gordijnstoffen, tapijt, pvc, vinyl, laminaat, karpetten en binnenzonwering.

Beautifloor vloeren.
De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden bieden de Beautifloor PVC Design vloeren volop ruimte voor creativiteit.

Woodpoint.nl Groothandel Parket, Laminaat en PVC vloeren.
De mooiste vloeren. Kom langs in onze showroom. Alles netjes geregeld. 35 jaar ervaring. Van een kleinschalig bedrijf dat regionaal parketvloeren leverde, naar groothandel en producent van een breed assortiment aan parket, laminaat en pvc-vloeren met klanten over de hele wereld.

Vloerenpartner Nederland groothandel in vloeren laminaat pvc en parket. Vloerenpartner Nederland groothandel in vloeren laminaat pvc en parket.
De vloeren zijn duurzaam, isoleren goed en bovenal is een vloer van PVC makkelijk schoon te maken en dus erg hygiënisch.Modern of juist een natuurlijke uitstraling? PVC is in leverbaar in verschillende kwaliteiten en talloze dessins. Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen. Vloerenpartner heeft een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Dit vanaf gewone ondervloeren tot TUF-gekeurde ondervloeren. Ook hebben we speciale lijmen om de vloer te kunnen verlijmen. Vloerenpartner: groothandel voor de professionele markt.

Mortex groothandel

Rogita BVBA is gespecialiseerd in het plaatsen van Mortex en Microtopping groothandel

Mortex en Microtopping  is een multifunctionele cementpleister voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, enz.) Deze waterdichte coating op basis van cement en kalk kan gemengd worden met kleurpigment naar keuze. Mortex heeft een groot voordeel: het kan op bijna alle ondergronden toegepast worden: vloeren, muren, werktafels, meubels , enz. Dankzij de waterdichte eigenschappen kan Mortex en Microtopping probleemloos gebruikt worden voor stortbaden en zwembaden. Mortex wordt in twee of drie lagen toegepast, afhankelijk van de decoratieve functie of waterdichtheid.